25 nov

BelStilo multibrand fehérneműüzlet

kategóriák: belsőépítészet, referencia, üzletberendezés | címkék: , , , , ,

A győri Árkádban megnyílt a BelStilo fehérneműüzlet.

Ennek örömére, az üzletberendezés belsőépítészeti tervei közül  most megosztok néhányat. A berendezett üzletről készített fotók is hamarosan láthatóak lesznek!

A multibrand üzletben több, minőségi fehérnemű márka – Tom Tailor, Götzburg , Pastunette, Rebbele, Sassa- közül válogathatnak a vásárlók. Ezen kívül a Belmanetti  kiváló minőségű törölközői és saját gyártású női és férfi köntösei is megtalálhatók a győri Árkád földszinti üzletében.  Ajánlom mindenkinek aki erre jár, hogy nézzen körül!

A belsőépítészeti tervezés során érdekes feladat volt megoldani azt,  hogy a többféle alsóruházati márka egymástól elkülönülve „vonuljon fel” az üzlet terében, de úgy hogy a berendezés mégis egy rendezett és egységes összképet adjon.  A további nehézséget az jelentette, hogy az üzletben női és férfi fehérneműk egyaránt lesznek, és a kérdés az volt hogyan tudunk tervezni olyan ízléses enteriőrt, ahova mindkét nem szívesen betér és vásárol. Ezen kívül fontos szempont volt a tervezés során, hogy a bútorzat a szezonálisan változó ruházattól függően szabadon változtatható, esetleg bővíthető legyen.

Az üzlet alapszíne a fehér. Merész színes nagy falfelületeket és színes berendezést nem használtunk, hogy  tisztaságot és eleganciát  tükrözzön a berendezés, és elkerüljük a falakról a fehér árura visszavetülő színes fényeket, reflexeket. Más lenne a helyzet  persze egy olyan fehérneműüzletben ahol a gyártók termékei egy élénkebb színes, bohém  irányzatot képviselnek.

belsőépítészeti terv

A világítás tervezésénél fontos szempont volt hogy az üzletben megfelelő fénymennyiség legyen, de energiatakarékos megoldásokkal.

belsőépítészeti alaprajz

 további belsőépítészeti üzletberendezési fotók

portálterv

 

 

 

   
 

Copyright © 2011 - Flesh Pink Belsőépítészet Győr | Készítette: Organik Webdesign | Login