14 júl

Új referenciamunka: JÓKENYÉR pékség

kategóriák: belsőépítészet, referencia, üzletberendezés | címkék: , ,

Új JÓKENYÉR pékség és kávézó nyílik hamarosan Budapesten a Nagymező utcában! A pékség tervei közül mutatok be most néhányat.

A műemlék épület romos, rossz állapotú földszinti üzlethelyisége, teljes felújítást kapott. A tulajdonosok figyeltek az igényes anyagválasztásra; a portál régi alumínium keretes nyílászárói, hőszigetelt üveg- fa nyílászárókra lettek cserélve.

Az üzlethelyiség belső válaszfalait elbontották, és az új funkcióknak megfelelően újra lettek tervezve. A pékségben látványos helyre került a kemence, … helyben sütik a JÓKENYÉR pékárut. A kávé, szendvics, sütemény mellett újdonság a friss gyümölcsökből facsart italokat kínáló dzsúszbár.

A tervezés során fontos szempont volt a JÓKENYÉR pékség kialakult arculatának megtartása, de a megbízók igényeinek megfelelően az üzlet új stílust kapott: letisztult egyszerű modern formák, fehér-fekete színek, természetes faanyag használata.

Nyitás két hét múlva, … azután fotózzuk!

Belsőépítészeti tervezés: Csizmadia Orsolya, látványtervek: Futó Zsolt.

Egyéb JÓKENYÉR pékségről készült fotó ide kattintva érhető el.

B7 falnezet a bejarat fele 0310-page-001 B5 falnezet a sütö fele 0310-page-001 B2 falnezet 1 mod 0310-page-001 üzletberendezés pékség belsőépítészete üzletberendezés, belsőépítészet jókenyér belsőépítészeteB17 szin es anyag 0310-page-001

   
 

Copyright © 2011 - Flesh Pink Belsőépítészet Győr | Készítette: Organik Webdesign | Login